Thumbnail
Συναγερμός στις αρχές

Οκτώ ύποπτα δέματα, με αποδέκτες υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σε ευρωπαϊκές χώρες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ, στο Κρυονέρι Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά φερόμενοι αποστολείς ήταν πανεπιστημιακοί.

Τα δέματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από δέματα είχε ως αποδέκτη τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη για το δέμα στο γερμανικό ΥΠ.ΟΙΚ., με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και υποτιθέμενο αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη, την ευθύνη ανέλαβε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Ένα ακόμη τέτοιο δέμα εξερράγη και στα γραφεία του ΔΝΤ, στο Παρίσι, με υποτιθέμενο αποστολέα τον Βασίλη Κικίλια και παραλήπτη τον Πολ Τόμσεν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε όρκο στο δημοτικό συμβούλιο
Χαμός με τον όρκο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθηναίων: «Εξοργιστικό» λέει ο Γεωργιάδης
Ο όρκος για την Παλαιστίνη, την Πύλο και τα Τέμπη που άναψε φωτιές - «Εξευτελίζει την ορκωμοσία, δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο»
Χαμός με τον όρκο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθηναίων: «Εξοργιστικό» λέει ο Γεωργιάδης