Thumbnail
Η όψη στα νερά, γεμάτα λάσπη και κηλίδες είναι το λιγότερο αποκρουστική

Η απέραντη πισίνα έχει μετατραπεί σε έναν καφέ-γκρι βάλτο, η δυσοσμία είναι κάτι παραπάνω από έντονη ενώ μπορεί να καταστεί και εστία μόλυνσης! 

Ωστόσο η διαχείριση του ιδρύματος είναι καθησυχαστική, καθώς εξηγεί πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και ήδη έχει προγραμματιστεί καθαρισμός.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ «δεδομένου ότι το κανάλι τροφοδοτείται με νερό από τη θάλασσα, το οποίο και επιστρέφει στη θάλασσα, δεν επιτρέπεται να γίνει χρήση χλωρίου για τον καθαρισμό. Ως εκ τούτου αναπτύσσεται άλγη, στοιχείο φυσικό στο θαλάσσιο περιβάλλον. Σε σταθερή βάση υπάρχουν 2 ρομποτικοί μηχανισμοί οι οποίοι και αφαιρούν μέρος της άλγης η οποία αναπτύσσεται στον πυθμένα, ενώ 1-2 φορές τον χρόνο διενεργείται προγραμματισμένος καθαρισμός του καναλιού, ο οποίος διαρκεί περίπου 4 εβδομάδες και περιλαμβάνει άδειασμα του καναλιού, καθαρισμό του Καναλιού και εκ νέου γέμισμα. Τον Μάρτιο υλοποιείται στο κανάλι αυτός ο προγραμματισμένος καθαρισμός ο οποίος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Μάλιστα για τον λόγο αυτό δεν πραγματοποιούνται οι σταθερές δραστηριότητες στο Κανάλι (Ιστιοπλοΐα και Καγιάκ) οι οποίες θα επιστρέψουν τον Απρίλιο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

saek
Ηχηρό «όχι» από τους Διευθυντές ΣΑΕΚ στις αλλαγές του ΥΠΑΙΘΑ - Αντίθετοι σε συγχωνεύσεις και περικοπές ειδικοτήτων
Θέσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών ΣΑΕΚ για τις πρόσφατες εγκυκλίους και εξαγγελίες του Υπουργείου Παιδείας
Ηχηρό «όχι» από τους Διευθυντές ΣΑΕΚ στις αλλαγές του ΥΠΑΙΘΑ - Αντίθετοι σε συγχωνεύσεις και περικοπές ειδικοτήτων
peripoliko
Μητροκτονία στη Λάρισα: «Μου έλεγε ότι δεν δουλεύω και είμαι τεμπέλης» – Απαθής ο 21χρονος δολοφόνος της μητέρας του
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, το έγκλημα έγινε έπειτα από καβγά με τη μητέρα του σχετικά με την απουσία σταθερής δουλειάς
Μητροκτονία στη Λάρισα: «Μου έλεγε ότι δεν δουλεύω και είμαι τεμπέλης» – Απαθής ο 21χρονος δολοφόνος της μητέρας του
epidomata kratos
ΔΥΠΑ: Επίδομα έως 1.000 ευρώ για ανέργους που συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης
Χιλιάδες άνεργοι μπορούν να επωφεληθούν από νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ, αποκτώντας σύγχρονες δεξιότητες και οικονομική ενίσχυση έως 1.000 ευρώ
ΔΥΠΑ: Επίδομα έως 1.000 ευρώ για ανέργους που συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης
iep
Ανοιχτή πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς για συμμετοχή στο διεθνές πρόγραμμα "SYNAPSES International Course 2025"
Πρόσκληση εκπαιδευτικών και διευθυντών σχολικών μονάδων για συμμετοχή στο διεθνές επιμορφωτικό πρόγραμμα SYNAPSES International Course 2025”
Ανοιχτή πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς για συμμετοχή στο διεθνές πρόγραμμα "SYNAPSES International Course 2025"