Thumbnail
Σκάνδαλο εκατομμυρίων στην Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Μισθός 635.565 ευρώ το χρόνο για τον διευθύνοντα σύμβουλο, ετήσιος μισθός συγγενούς μέλους του ΔΣ που έφτανε τα 466.266 ευρώ, αδιανέμητα δικαιώματα στους δημιουργούς ύψους 42 εκ. ευρώ και παράνομα δάνεια προς μέλη του ΔΣ είναι ορισμένα από τα συγκλονιστικά στοιχεία που φέρνει στο φως το πόρισμα του ελέγχου, που διεξήχθη προσφάτως, για λογαριασμό του ΥΠΠΟ για την εταιρεία ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας) και αποκάλυψε αρχικά το tvxs.gr.

Μετά από το πόρισμα που αποκαλύπτει το σκάνδαλο ΑΕΠΙ, ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος απευθύνει επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας του να αναλάβει προσωπικά πρωτοβουλία για την εξυγίανση της ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας).

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει πως είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό σχετικά με τους φόβους του που επιβεβαιώθηκαν αλλά και σε σχέση με την προσπάθεια δυνάμεων να αποτρέψουν το αρχικό νομοσχέδιο Μπαλτά το οποίο διασφάλιζε τους δημιουργούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Παραστατίδης
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τις επιδοτήσεις, παραιτηθείτε»
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε ούτε τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις να πληρώσετε, παραιτηθείτε»
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τις επιδοτήσεις, παραιτηθείτε»