Δηλώσεις για τη συμμετοχή του στην ταινία μικρού μήκους «Τυφλόμυγα» πραγματοποίησε ο ψυχολόγος, δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ, Γιώργος Κρικρής.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία δίπλα στη Βένια Σταυροπούλου, σημειώνοντας με δόση αυτοσαρκασμού πως δοκίμασε τις δυνάμεις του στην υποκριτική για λίγα μόλις δευτερόλεπτα, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία.
Παράλληλα, ο κ. Κρικρής υπογράμμισε τη μεγάλη εκπαιδευτική και κοινωνική αξία της συγκεκριμένης παραγωγής, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα «ταινιάκι» που θα έπρεπε να προβληθεί σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πορεία και η εμπειρία της Βένιας αποτελούν πηγή έμπνευσης και δύναμης, αποδεικνύοντας στην πράξη πως κάθε στόχος είναι εφικτός όταν υπάρχει πραγματική βούληση και καθημερινή προσπάθεια.