Thumbnail
14 Φεβρουαρίου

Ερωτικές επιστολές, ποιήματα και πεζά κείμενα για ανεκπλήρωτους έρωτες, χαρτάκια στο ψυγείο στολισμένα με μηνύματα αγάπης, γράμματα ερωτικής απογοήτευσης και σχέδια σαγήνης και κατάκτησης του αντικειμένου του πόθου τους θα μοιραστούν όσοι επιλέξουν να γιορτάσουν με έναν πιο εναλλακτικό και παράδοξο τρόπο την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο διοργανωτής του project «Ο Κύκλος Των...», Παναγιώτης Βασιλείου, που έχει ετοιμάσει μια βραδιά αναγνώσεων με τίτλο «Γεια, σ' αγαπώ, αντίο», «ανοίγει» την... καρδιά του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό - Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η ιδέα του να συγκεντρωθούμε ελεύθερα όλοι όσοι θέλουμε να μην γιορτάσουμε τυπικά την ημέρα των ερωτευμένων προέκυψε επειδή κι εγώ γράφω ποιήματα, κείμενα και οργανώνω συχνά βραδιές ανάγνωσης με συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά», λέει ο κ. Βασιλείου.

Η πιο... καλλιτεχνική προσέγγιση του έρωτα με αναγνώσεις των δικών τους κειμένων -διάρκειας μέχρι 5 λεπτών - από την ομάδα των 30 συμμετεχόντων θα γίνει ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ στο Ρομάντσο.

«Η είσοδος είναι ελεύθερη, μπορεί να έρθει άνετα ό,ποιος επιθυμεί και μάλιστα ό,ποιος θέλει μπορεί να διαβάσει και το δικό του κείμενο και να εκφράσει τον δικό του έρωτα και πόθο για ο,τιδήποτε εκείνος θέλει. Κάποιοι είναι ερωτευμένοι με μια ιδέα, άλλοι με έναν άνθρωπο, άλλοι με ένα αντικείμενο και κάποιοι απλά με την ζωή ή τον ίδιο τον έρωτα, όπως δηλώνουν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αρνί
Το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι των τελευταίων ετών - Πού φτάνει στα 20 ευρώ το κιλό το αρνί;
Το ράλι των τιμών σε αρνί, κατσίκι και τσουρέκια - Πάνω από 400 ευρώ το κόστος για μια εξαμελή οικογένεια
Το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι των τελευταίων ετών - Πού φτάνει στα 20 ευρώ το κιλό το αρνί;
Συνάντηση ΙΝΕ, ΚΑΝΕΠ και ΓΣΕΕ με τη Σοφία Ζαχαράκη
ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ: Παραδόθηκαν στη Σοφία Ζαχαράκη τα ευρήματα για την εκπαίδευση
«Αξιοποιούμε τα πορίσματα αυτών των μελετών και τα εντάσσουμε στον εθνικό σχεδιασμό μας, με αιχμή τη μεταρρύθμιση του Λυκείου»
ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ: Παραδόθηκαν στη Σοφία Ζαχαράκη τα ευρήματα για την εκπαίδευση
βενζίνη
Fuel Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα για ΑΦΜ σε 1, 2 και 3 - Πώς θα λάβετε τα χρήματα του Fuel Pass μέσα σε δύο ημέρες
Fuel Pass: Πότε είναι η σειρά σας για την αίτηση – Ημερομηνίες και κριτήρια
Fuel Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα για ΑΦΜ σε 1, 2 και 3 - Πώς θα λάβετε τα χρήματα του Fuel Pass μέσα σε δύο ημέρες
taksi
Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στην Ευρώπη: Στο τραπέζι η υποχρηματοδότηση και τα κενά εκπαιδευτικών
Ραντεβού στη Γερμανία για την ενίσχυση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης
Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στην Ευρώπη: Στο τραπέζι η υποχρηματοδότηση και τα κενά εκπαιδευτικών