Thumbnail
Υπόθεση Siemens

Nέο, τρίτο κατά σειρά, ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης στέλνει η Ελλάδα, προκειμένου να εκδοθεί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και να λογοδοτήσει για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, εν όψει της δίκης των 64 κατηγορούμενων για τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Όπως αναφέρει το Εθνος, πρόκειται για την ύστατη προσπάθεια να καθίσει στο «σκαμνί» ο φυγόδικος πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens στην Ελλάδα, που «ξέφυγε» χρησιμοποιώντας τη διπλή του υπηκοότητα και γνωρίζοντας ότι η Γερμανία δεν εκδίδει πολίτες της για να δικαστούν σε άλλες χώρες.

Η δίκη των 64 κατηγορούμενων αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου, μετά από πολύμηνη αναβολή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ με την Ανάκληση απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων: Αόρατος κίνδυνος με επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελλιπή επισήμανση

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα