Το φιλέτο κοτόπουλο θεωρείται μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή θέλουν να χάσουν μερικά κιλά. Μόνο που τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια αύξηση ύψους στα ποσοστά λίπους των πουλερικών, η οποία στις ΗΠΑ φτάνει αγγίζει το 224%.
Η Οργάνωση «Compassion in World Farming» για την βελτίωση των συνθηκών και πρακτικών στις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες σημειώνει πότε ένα φιλέτο κοτόπουλο έχει μεγαλύτερη ποσότητα λίπους από αυτή που θα έπρεπε: Το μυστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, βρίσκεται στις λευκές ραβδώσεις που εμφανίζονται πολλές φορές παράλληλα με τους μύες του κρέατος. Όσο πιο μεγάλες και ορατές είναι, τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα του κοτόπουλου, καθώς το ποσοστό πρωτεΐνης μειώνεται σημαντικά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5
Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα