Το φιλέτο κοτόπουλο θεωρείται μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή θέλουν να χάσουν μερικά κιλά. Μόνο που τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια αύξηση ύψους στα ποσοστά λίπους των πουλερικών, η οποία στις ΗΠΑ φτάνει αγγίζει το 224%.
Η Οργάνωση «Compassion in World Farming» για την βελτίωση των συνθηκών και πρακτικών στις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες σημειώνει πότε ένα φιλέτο κοτόπουλο έχει μεγαλύτερη ποσότητα λίπους από αυτή που θα έπρεπε: Το μυστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, βρίσκεται στις λευκές ραβδώσεις που εμφανίζονται πολλές φορές παράλληλα με τους μύες του κρέατος. Όσο πιο μεγάλες και ορατές είναι, τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα του κοτόπουλου, καθώς το ποσοστό πρωτεΐνης μειώνεται σημαντικά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ