Thumbnail
Λαμία

Ο 39χρονος, φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα προσήχθη σήμερα στις 3:00΄ ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας, μαζί με τον συνήγορό του Λεωνίδα Κουμπούρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στη 1:00'  το μεσημέρι.

Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία, αφού σήμερα δεν είχε το χρόνο.

Σύμφωνα με το lamiareport, η αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση δεν κάνει λόγο για ομολογία, αλλά για σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του για ανθρωποκτονία και ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή.

Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο - Την έσφαξε με πάνω από 15 μαχαιριές

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι και πλήθος κόσμου έλεγαν το τελευταίο αντίο στη Θώμη Κουμπούρα, ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της ανέβαινε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, ωστόσο, σοκάρει. Η νεκροψία-νεκροτομή στην Θώμη Κούμπουρα αποκάλυψε στο σώμα του άτυχου θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο του θύματος.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο γεγονός που φανερώνει ότι είχε δεχτεί από χαστούκια και γροθιές και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. Αντιθέτως η μανία και η οργή του δράστη είναι έκδηλη σε βάρος του θύματος σε κάθε πλήγμα που κατάφερε εναντίον της.

Στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα

Ο 39χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη.

 Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ο Αρτέμης Σώρας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την υπόθεση και την εμπλοκή του βασικού υπούπτου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

"Ο ... μάλλον διώκεται από τις αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι τη μέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της και μάλιστα ενώ η αστυνομία δηλώνει το θάνατό της 1.30-2.30, ο... από το κινητό τηλέφωνο της δολοφονημένης παίρνει τρεις ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας...  Δε θα ήταν τόσο ανόητος να την δολοφονήσει και μετά να παίρνει τήλεφωνο από το κινητό της δολοφονημένης τους φίλους του. Άλλοι την δολοφόνησαν αφού μάλλον έφυγε ο... Ό,τι γράφει από το κεφάλι του τα βγάζει φοβισμένος όπως είναι. Οι δικοί του άνθρωποι καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την πραγματική ώρα δολοφονίας που θα βγάλει ο ιατροδικαστής στην Αθήνα. Σίγουρα χρειάζονται έναν καλό δικηγόρο και φυσικά ο... να παραδοθεί στις αρχές για να αρχίσει να φαίνεται η αλήθεια. Γι΄αυτό δεν πρέπει να γράψεις ψεύδη και γελοιότητες... Ακόμη και τον εαυτό σου κοροϊδεύεις τέτοιες ώρες"...

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα