Thumbnail
Μία πρωτόγνωρη εικόνα δημιουργήθηκε εξαιτίας της έντονης χαλαζόπτωσης στο χωριό Πεζά του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς εμφανίστηκε ένα παγωμένο ποτάμι να περνά μέσα από τον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Το χαλάζι σχημάτισε ένα παχύ στρώμα πάγου που κάλυψε τα πάντα και σε συνδυασμό με τη δυνατή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ποτάμι πάγου που έρεε για αρκετή ώρα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η στάθμη του νερού υπερκάλυπτε το ύψος των πεζοδρομίων τα οποία και εκείνα είχαν καλυφθεί από πάγο σχηματίζοντας ένα λευκό πέπλο χιονιού ενώ οτιδήποτε υπήρχε πάνω σε αυτά, παρασύρονταν και εκείνα με το ποτάμι του πάγου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ένας κάτοικος προσπάθησε να "σώσει" μία γλάστρα από την απρόσμενη καιρική έκπληξη, που σημειώθηκε την Τρίτη στο χωριό Πεζά και με κόπο κατάφερε να τη μετακινήσει από το δρόμο και τελικά να την απομακρύνει.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία και ταυτόχρονα επικινδυνότητα εξαιτίας της ολισθηρότητας από τη βροχή και το χαλάζι.

Ποτάμι

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pc-tilekpaideusi.jpg
Ο γλωσσικός παλιμπαιδισμός των boomers
Η οικειοποίηση της γλώσσας των νέων είναι, εν τούτοις, δύσκολη καθώς διαθέτει ιδιόμορφους κανόνες που διαφέρουν από τις γνωστές και συνηθισμένες...
Ο γλωσσικός παλιμπαιδισμός των boomers
μπουλινγκ
Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή

Κάθε φορά που ένα παιδί ή ένας έφηβος εμπλέκεται σε πράξη βίας, η δημόσια συζήτηση ξεκινά από το τέλος. Από το...

Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή
δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;