Απεργία 21ης Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Δευτέρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καιρός

Κατά τόπους νεφώσεις και στην ανατολική χώρα βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Ενίσχυση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα πιθανόν τοπικά στα βόρεια 8 μποφόρ. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αττική. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά όπου είναι πιθανό να σημειωθεί ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και σταδιακά στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και βαθμιαία 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στα νότια όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια σταδιακά 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη μετά το μεσημέρι.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και σταδιακά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 19 έως 25 κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια σταδιακά 7 και από το απόγευμα πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 18-10-2016

Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά-Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Ανεμοι: στα δυτικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κλειστά σχολεία για έως και έξι ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου

Παιδικός καρκίνος: Ο κανόνας «των τριών» που μπορεί να σώσει ζωές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία