Thumbnail
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Ανάκληση της απόφασης για την απόσυρση των φρουρών της είχε ζητήσει η Εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη, με επιστολή της προς την ΕΛΑΣ. Η επιστολή φέρει ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ ανάμεσα στους λόγους του αιτήματός της αναφέρει και ότι κινδυνεύει να γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων.

Μεταξύ άλλων, η κα Τσατάνη τόνιζε στην επιστολή της:

«Επισημαίνω επίσης ότι έχει συμβεί κατόπιν αναφορών των αστυνομικών της ασφαλείας μου να έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου» αναφέρει στην ένσταση που κατέθεσε η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη.

«Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλειας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς», υπογραμμίζονταν ακόμη στην επιστολή της εισαγγελέως.

Υπενυθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης, 13.10.2016, στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια, έξω από την πολυκατοικία όπου μένει η εισαγγελέας Εφετέων, Γεωργία Τσατάνη, εξεράγη εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ η οργάνωση "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη μέσω διαδικτιακής προκήρυξης.

Πάντως αίσθηση προκαλεί η πληροφορία πως η κα Τσατάνη δεν είχε δηλώσει τη συγκεκριμένη διεύθυνση ως τόπο κατοικίας, ενώ είχε προειδοποιήσει πως δέχεται απειλές αλλά, όπως καταγγέλλει, η αστυνομική της προστασία είχε μειωθεί τον τελευταίο καιρό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα