Thumbnail

Εκτός από τεράστιος αθλητής, είναι και τεράστιος άνθρωπος με ήθος ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης ο οποίος μπλόκαρε την διαδικασία ης ένστασης από την ελληνική πλευρά η οποία ζητούσε από τους διοργανωτές να δοθούν δύο χρυσά μετάλλια.   

 Ο Έλληνας αργυρός Ολυμπιονίκης με τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αμέσως μετά την απονομή του ασημένιου μεταλλίου, είχε αποδεχτεί την δεύτερη θέση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολλανδός κέρδισε δίκαια. Η δεύτερη θέση για μένα είναι σαν πρώτη. Νιώθω μέσα μου απίστευτη χαρά».

   Ο ίδιος με δηλώσεις του λίγο αργότερα στον Sport24 Radio 103,3 σημείωσε για την επίμαχη στιγμή του τερματισμού: «Όχι ακούμπησε πιο μπροστά από μένα. Υπάρχει φώτο φίνις και έτσι είναι». 

Στο παρακάτω βίντεο ο Ολυμπιονίκης κλαίει από συγκίνηση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα