Thumbnail
Λαβράκι φαίνεται ότι βγάζουν οι έρευνες

Εξονυχιστικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στη διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μετά τον εμπρησμό με γκαζάκια και την σύλληψη ενός υπαλλήλου και δύο ακόμη νεαρών.

Οι λόγοι του εμπρησμού παραμένουν ακόμη άγνωστοι, όμως, όπως μεταδίδει το argolikeseidhseis.gr, πιθανολογείται η συμμετοχή του υπαλλήλου σε κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης, με πανελλήνια δράση.

Ο 49χρονος υπάλληλος της υπηρεσίας που συνελήφθη, κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός και οι άλλοι δύο νεαροί 19 και 22 ετών, κατηγορούνται ότι χρηματίστηκαν από τον υπάλληλο για να ρίξουν τα γκαζάκια.

Συμφωνα με πηγές που γνωρίζουν καλά την υπόθεση, ο εμπρησμός συνδέεται άμεσα με παράνομες εκδόσεις αδειών οδήγησης και οι επόμενες μέρες θα είναι αποκαλυπτικές του σκανδάλου με πανελλήνιο αντίκτυπο, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες από όλη τη χώρα πως στην Αργολίδα είχε στηθεί "μηχανή παραγωγής" για όσους ήθελαν να πάρουν "νύχτα το δίπλωμα" με το... ανάλογο αντίτιμο.

Δικαστικές και αστυνομικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστηκά τους τραπεζικούς λογαριασμούς του συγκεκριμένου υπαλλήλου, αλλά και υπαλλήλων που σχετίζονται με τις εκδόσεις αδειών από το τμήμα της συγκεκριμένης υπηρεσίας.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα