Thumbnail

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν για 11η φορά στην ιστορία της κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης, σε τελικό θρίλερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο.

Ο Σέρχιο Ράμος από θέση οφσάιντ είχε δώσει το προβάδισμα (15’) στους «μερέγχες», με τον Καράσκο να ισοφαρίζει στο 79ο λεπτό και να στέλνει το ματς στην παράταση! Το 1-1 δεν άλλαξε ούτε εκεί και στη διαδικασία των πέναλτι, ο Χουανφράν αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του και ο εξαφανισμένος σε όλο το ματς Κριστιάνο Ρονάλντο, ντύθηκε… ήρωας, χαρίζοντας μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα στην ομάδα του.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε πάλεψε σαν... λιοντάρι και δικαίως φωνάζει για το γκολ οφσάιντ της Ρεάλ με τον Ράμος καθώς και την μη αποβολή του Ισπανού αμυντικού, ενώ είχε την ατυχία πριν ισοφαρίσει να χάσει πέναλτι με τον Γκριετσμάν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα