Ειδικότερα ομάδα προσφύγων φωνάζοντας συνθήματα ανέβηκε σε βαγόνι και το έσπρωξε προς το σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής στο ύψος όπου βρίσκονται οι κλούβες της αστυνομίας. Αμέσως μετά συγκεντρώθηκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές. Επιπλέον μία ομάδα κρατώντας μία ελληνική και μία γερμανική σημαία κατευθύνθηκε προς το φράχτη με την ΠΓΔΜ.
Νωρίτερα επικράτησε ηρεμία μετά την χθεσινή ένταση. Οι πρόσφυγες μάζεψαν σε ένα σημείο τις πλαστικές σφαίρες και τα δακρυγόνα που έριξαν χθες οι δυνάμεις ασφαλείας της γειτονικής χώρας με στόχο να αναδείξουν το εύρος της επίθεσης.
Τέλος για 24η ημέρα παραμένει κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη από πρόσφυγες που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των συνόρων.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom