Thumbnail

Ακάθεκτοι στα μπλόκα τους παραμένουν οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι όχι μόνο δεν υποχωρούν, αλλά δυναμώνουν τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις τους.

Σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστικού τους οργάνου, κλείνουν σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τη νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των φαναριών της Κάτω Αχαγιάς, με διάλειμμα μίας ώρας 13:00-14:00 το μεσημέρι.

Μπλόκο στην κυκλοφορία της οδού θα υπάρξει και τις επόμενες ημέρες και σίγουρα έως την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι οι αγρότες της Κάτω Αχαΐας θα μεταβούν στην Αθήνα για το Αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

«Κάποιοι θα μείνουν πίσω στα μπλόκα. Οι υπόλοιποι θα κατασκηνώσουμε επί τριήμερο στο Σύνταγμα. Δεν υποχωρούμε μέχρι η κυβέρνηση να πάρει πίσω ολόκληρο το Ασφαλιστικό προσχέδιο και να γίνει διάλογος από μηδενική βάση», τόνισε στο PatrasTimes.gr το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών της Δυτικής Αχαϊας, Χρ. Μπεκίρης.

Πηγή PatrasTimes.gr>

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα