Thumbnail

Γράφει ο Γιώργος Μηλιώνης

Η αστυνομία, οι ελεγκτικές αρχές και σε τελική ανάλυση ο διευθυντής της ορχήστρας που είναι η κυβέρνηση συνεχίζει την μάχη ενάντια στους φοροφυγάδες που έριξαν έξω την χώρα και έφεραν τα μνημόνια. Όλα κι'όλα! Αυτό πρέπει να τους αναγνωρίσουμε. Δεν έχουν αφήσει καστανά για καστανά!

Εδώ ισχύει η ρήση πως αν χρωστάς 100 ευρώ στην εφορία πας φυλακή, αλλά αν χρωστάς εκατομμύρια είσαι στην Μύκονο "με την πανσέλληνο μαζί" που λέει και το γνωστό τραγούδι!

Η "μεγάλη πορεία" της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής ίσως να φτάσει και στο τέλος της μετά το παρακάτω περιστατικό. Ίσως και αυτοπραγματωθεί η ίδια σαν έννοια και να τριγυρνάει στους δρόμους με μπλούζα "ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ οι ακριβοδίκαιοι" και  να σέρνοντας μικροπωλητές ως άλλος ρομποκοπ στα δικαστήρια επειδή δεν εκδίδουν απόδειξη ή δεν έχουν άδεια! Καταραμένο κράτος βρήκες τους εχθρούς σου πάλι! 

Λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες μετά το ξύλο στον Καστανά και την σύλληψη της γιαγιάκας στην λαϊκή που πουλούσε προσωπικά της αντικείμενα μια άλλη επιτυχία έρχεται από τις αρχές. Αν υπάρχει τελειότητα στον κόσμο τότε με το τελευταίο μπορεί και να την ακουμπάνε αυτοί που σχεδιάζουν την καταπολέμηση των "ατάκτων" ως προς τις οφειλές τους στο κράτος!

Οι διωκτικές αρχές έφτασαν στο σημείο να πιάσουν έναν φτωχό Αυγουλά από τα Γιάννινα, ο οποίος στη συνοικία Νεάπολη της Πρέβεζας (Ματζίρικα) είχε ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και πουλούσε αυγά στους κατοίκους της φτωχής αυτής συνοικίας.

Όπως αναφέρουν τοπικά site τα φρέσκα αυγά που πουλούσε ο Αυγουλάς και ήταν δίκροκα, τα έδινε 5 λεπτά το καθένα φθηνότερο από τα βιομηχανοποιημένα. Το πρόστιμο που επιβάλλεται στους μικροπωλητές χωρίς άδεια είναι 5.000 ευρώ, ενώ κατάσχεται και το… εμπόρευμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διεθνή ΜΜΕ «υμνούν» τη Σάμο ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό
Σάμος: Τουρκικά μέσα ενημέρωσης εκθειάζουν το νησί - «Αξίζει να το επισκεφθείτε»
«Η Σάμος είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα ελληνικά νησιά με γαλαζοπράσινες παραλίες, καταπράσινα τοπία και ιστορικές ομορφιές»
Σάμος: Τουρκικά μέσα ενημέρωσης εκθειάζουν το νησί - «Αξίζει να το επισκεφθείτε»
sxolika_gevmata.jpg
Γονείς: Γιατί αποτυγχάνουν οι στρατηγικές για πιο ισορροπημένη διατροφή των παιδιών- Μην τα πιέζετε να τρώνε όλο το φαγητό τους
Έρευνα αναδεικνύει τα λάθη των γονιών στη διατροφή των παιδιών τους
Γονείς: Γιατί αποτυγχάνουν οι στρατηγικές για πιο ισορροπημένη διατροφή των παιδιών- Μην τα πιέζετε να τρώνε όλο το φαγητό τους