Thumbnail

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από το δολοφονικό χιονιά που χτυπάει τις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, τον επονομαζόμενο snowzilla ή χιονοθύελλα Jonas.

Η χιονοθύελλα υποχρέωσε, μάλιστα, τους κυβερνήτες τουλάχιστον 10 Πολιτειών (Μέριλαντ, Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα, Τζόρτζια, Πενσιλβάνια, Ντέλαγουερ, Νιού Τζέρζι, Δυτική Βιρτζίνια, Τενεσί και Κεντάκι) να κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η δήμαρχος της Ουάσιγκτον Μίριελ Μπάουζερ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο απηύθυναν έκκληση στους οδηγούς να μην κυκλοφορούν στους δρόμους λόγω των επικίνδυνων συνθηκών, ενώ η Εθνοφρουρά της Βιρτζίνια ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αναπτύξει έως και 300 στρατιώτες για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το CNN, τα αεροδρόμια στην Ουάσινγκτον καθώς και σε γειτονικές Πολιτείες, περιλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, παραμένουν κλειστά εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Τα γραφεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα, η Βουλή των Αντιπροσώπων ακύρωσε τις ψηφοφορίες για το υπόλοιπο της εβδομάδας, ενώ η Γερουσία μετέθεσε την πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας από για την Τετάρτη. Τα σχολεία στην περιφέρεια της Ουάσινγκτον και σε μερικά προάστια θα παραμείνουν, επίσης, κλειστά. Τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της μητροπολιτικής περιοχής της Ουάσιγκτον, το Ρέιγκαν (για πτήσεις εντός ΗΠΑ) και το Ουάσιγκτον Ντάλες (για διεθνείς πτήσεις), παρέμειναν κλειστά την Κυριακή, με όλες τις πτήσεις να έχουν ακυρωθεί. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σταμάτησαν και τα δρομολόγια σε μετρό και τραμ.

Snowzilla στις ΗΠΑ με 30 νεκρούς: Χιονοπόλεμος... Star Wars και η Ουάσινγκτον στον `πάγο`

We have check points in Manhattan, too. Get off the road. It's for everyone's safety. #blizzard2016 pic.twitter.com/o8EKME2vMn

— NYPD NEWS (@NYPDnews) January 23, 2016

Snow ploughs in action on Pennsylvania Ave in southeast Washington. #blizzard2016 @euronews pic.twitter.com/PKijmA1Mca

— Stefan Grobe (@StefanGrobe1) January 23, 2016

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φύση, θάλασσα, δέντρα, ποδηλάτης
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;
«Κι όμως η σκέψη μας είναι εκεί, στο άγνωστο, στα νέα ερωτήματα, στις δυσκολίες πρόσληψης όλο και πιο έγκυρης γνώσης, όλο και πιο καλής κατανόησης...
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;
αίθουσα σχολειο
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου
Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» τονίζει την ανάγκη για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου
σχολείαα
Το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες
Η εικονική πραγματικότητα, οι εικονικές αίθουσες και το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες
Το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες