Thumbnail
Απαγόρευση διαδηλώσεων από την ΕΛ.ΑΣ.;

Προγραμματισμένη για σήμερα ήταν η κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων Πληροφορικής, Φυσικού, Μεταλλειολόγων και ΣΕΜΦΕ στην πρυτανεία στο κέντρο της ΑΘήνας λόγω της έλευσης του γάλλου Πρωθυπουργού, Φρανσουά Ολάντ.

Αντιπροσωπεία από τους παραπάνω φοιτητικούς συλλόγους πήγε στην κεντρική είσοδο της πρυτανείας. Με εκπληξη άκουσαν πως η προεδρία της Δημοκρατίας και η ΓΑΔΑ απαγορεύει οποιαδήποτε κινητοποίηση στον γύρο χώρο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι φοιτητες, πήραν το πανό και καθώς κάνανε δύο βήματα προς την Κοραή, τα ΜΑΤ τους περικύκλωσαν ακαριαία. 

Τα ΜΑΤ εξώθησαν τους φοιτητές μέσα σε πέντε λεπτά από τον χώρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι φοιτητές ήταν περίπου 40 αλλά άλλοι τόσοι και περισσότεροι ήταν οι αστυνομικοί που τους εξώθησαν.

Την εικόνα ενός αστυνομοκρατούμενου κέντρου περιέγραψαν οι φοιτητές με ΜΑΤ και κλούβες να βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kairos
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πρωτομαγιά – Πότε έρχεται η πτώση της θερμοκρασίας
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
κινητικότητα στο Δημόσιο
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Υποχρεωτική δημοσιοποίηση ωρών λειτουργίας και αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών