Δεν θα εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας ο κοινοτικός επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος κινούμενος, όπως λέει ο ίδιος, αποκλειστικά με εθνικό και υπερκομματικό προφίλ.
Σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ", ο κ. Αβραμόπουλος που αναχώρησε σήμερα από Βρυξέλλες για Στρασβούργο, όπου συνεδριάζει το Κολλέγιο των Επιτρόπων και θα έχει ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Ελλάδα, θεωρεί ότι η παραμονή του στις Βρυξέλλες και στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ε.Ε. είναι πιο χρήσιμη για την Ελλάδα.
«Ο ρόλος του είναι περισσότερο από σημαντικός αυτές τις ώρες στην Ευρώπη» λένε στενοί του συνεργάτες και δεν είναι λίγοι στην Κ.Ο. και στο κόμμα που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια προβάλλει ως ισχυρός ενωτικός παράγοντας στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ