Ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας σε επιστολή που έστειλε προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ευχαριστεί για την πρόσκληση και επισημαίνει πως «λόγω των δυσκολιών που περνά σήμερα η οικονομία της χώρας και κατ’ επέκταση του τραπεζικού συστήματος», η με πληρότητα εκτέλεση των καθηκόντων του δεν του επιτρέπει να παραστεί.
Ο Υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης Σαμαρά δηλώνει την πρόθεσή του να παραστεί άλλη ημέρα και προτείνει εναλλακτικά τις εξής ημερομηνίες: 6, 7, 9, 10, 20, 21, 23 Ιουλίου.
Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρότεινε την ολιγοήμερη αναβολή εξέτασης του Γ. Στουρνάρα για τη Siemens και δήλωσε ότι θα κληθεί στην Επιτροπή και για την πρόσφατη έκθεση της ΤτΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom