Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επαφές με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής κυβέρνησης

Εντείνονται οι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής, με στόχο την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, κάτι που πολλά ευρωπαϊκά κράτη έχουν ήδη κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεννόηση με την πρόεδρο της Βουλής, παίρνει πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την πολύπαθη Παλαιστίνη σε διπλωματικό επίπεδο και όχι μόνο.

Χθες  Πέμπτη στη Βουλή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Θανάση Πετράκο (Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο), Δημήτρη Βίτσα (Υπεύθυνο ΕΠΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής), Τίνα Στρίκου (Συνεργάτη του Συντονιστή της ΕΠΕΚΕ Βασίλη Χατζηλάμπρου), Ευσταθία Κωτσάκη (Γραμματεία του Τμήματος Εξωτερική Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ) συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης αποτελούμενη από τον Πρέσβη Μαρουάν Τουμπασί, Μοχάναντ Τζαμαρ (Γραμματέα του Πρέσβη), Γασάν Σακαα (Εκτελεστική Επιτροπή PLO & ΚΕ Φαταχ), Αασεμ Σαμερ και Σεχάντε Ανταν.

Κατά την συνάντηση αυτή η αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης αφού ευχαρίστησε για την συνάντηση, τόνισε ότι οι πολύ καλές παραδοσιακές σχέσεις των δυο λαών πρέπει να αναβαθμισθούν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δηλος
Το ιστορικό ελληνικό νησί που κινδυνεύει με βύθιση – Οι εφιαλτικές προβλέψεις μέχρι το 2100
Η αρχαία Δήλος αντιμέτωπη με τη σταδιακή βύθισή της στα κυκλαδίτικα νερά
Το ιστορικό ελληνικό νησί που κινδυνεύει με βύθιση – Οι εφιαλτικές προβλέψεις μέχρι το 2100
Σχολικά βιβλία πάνω σε θρανίο σε αίθουσα
Με απόφαση Ζαχαράκη η επιλογή των νέων σχολικών βιβλίων – Το ΦΕΚ με όλη την διαδικασία
Πώς θα επιλεγούν τα νέα σχολικά βιβλία για το 2027/28 - Οι προθεσμίες και τα βήματα για την επιλογή τους
Με απόφαση Ζαχαράκη η επιλογή των νέων σχολικών βιβλίων – Το ΦΕΚ με όλη την διαδικασία