Άγνωστοι εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες σε κρεοπωλεία της Αττικής και παριστάνουν ψευδώς τους ελεγκτές έχοντας μάλιστα πλαστογραφήσει και ατομικές σφραγίδες στελεχών των υπηρεσιών.
Αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, διαπίστωσαν μετά από καταγγελίες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, οι οποίες ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές και ήδη γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Με ανακοίνωσή της η Π.Ε. Πειραιά ενημερώνει όλους τους κρεοπώλες και γενικότερα τους υπευθύνους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ότι οι εντεταλμένοι ελεγκτές της Περιφέρειας Αττικής οφείλουν πριν από τον έλεγχο να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή και αστυνομική ταυτότητας τους και την εντολή ελέγχου με τη στρογγυλή σφραγίδα της υπηρεσίας. Σημειώνεται ότι τα ελεγκτικά κλιμάκια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής αποτελούνται τουλάχιστον από δύο άτομα, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. "Εφιστούμε την προσοχή όλων για τα παραπάνω ώστε να μην πέσουν θύματα των άγνωστων πλαστογράφων" σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών
Alfavita Newsroom