Thumbnail
Ντουκουμέντο

Ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο στούντιο των βραδινών ειδήσεων της δημόσιας ολλανδικής τηλεόρασης NOS και απαίτησε να βγει στον αέρα, αλλά συνελήφθη πολύ γρήγορα από την αστυνομία, σύμφωνα με τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι.

Ο άνδρας αυτός, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν αδιευκρίνιστα, φορούσε μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και σκούρα γραβάτα. Στο χέρι του κρατούσε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με πιστόλι με σιγαστήρα.

Ένας δημοσιογράφος του ραδιοφώνου της NOS είπε ότι στο επεισόδιο αυτό δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά η τηλεόραση σταμάτησε να μεταδίδει πρόγραμμα επειδή το στούντιο εκκενώθηκε. Σύμφωνα με τον Ρομπ Ούντκερκ, ο διοπτροφόρος ένοπλος μπήκε στο κτίριο γύρω στις 20:00, τοπική ώρα και συνελήφθη δέκα λεπτά αργότερα από τέσσερις αστυνομικούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εργοστασιο
Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Η κόρη μου είναι σε σοκ»
Σοκαριστικές μαρτυρίες εργαζομένων που είδαν τις συναδέλφους τους να χάνονται στην έκρηξη και περιγράφουν τις στιγμές τρόμου
Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Η κόρη μου είναι σε σοκ»