Επτά νέα μη κρατικά πανεπιστήμια έρχονται στην Ελλάδα – Ποια έλαβαν άδεια για το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027

Κοινωνία 0

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Εβρος-Πλημμύρισαν 80.000 στρέμματα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μεγάλα προβλήματα σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Χαλκιδική

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να κηρυχθούν, ίσως και εντός της ημέρας, οι περιοχές Βύσσα, Κυπρίνος, Ορεστιάδα, Τρίγωνο, Διδυμότειχο, Μεταξάδες, Ορφέας, Σουφλί, Τυχερό και Φέρες στο νομό 'Εβρου μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης στο αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ" το αίτημα διατυπώθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, καθώς στην ευρύτερη περιοχή έχουν πλημμυρίσει περίπου 80.000 στρέμματα από θραύσεις αναχωμάτων και τεχνητές εκτονώσεις, τόσο στον ποταμό 'Εβρο, όσο και στον Ερυθροπόταμο.

Σε όλο το μήκος του ποταμού, η στάθμη ξεπερνά τα έξι μέτρα, για έκτη συνεχόμενη μέρα, από τα νερά που έχουν εισρεύσει από τους ποταμούς Άρδα, Ερυθροπόταμο, Τούντζα και Εργίνη.

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία