Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να κηρυχθούν, ίσως και εντός της ημέρας, οι περιοχές Βύσσα, Κυπρίνος, Ορεστιάδα, Τρίγωνο, Διδυμότειχο, Μεταξάδες, Ορφέας, Σουφλί, Τυχερό και Φέρες στο νομό 'Εβρου μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης στο αρμόδιο υπουργείο.
Σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ" το αίτημα διατυπώθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, καθώς στην ευρύτερη περιοχή έχουν πλημμυρίσει περίπου 80.000 στρέμματα από θραύσεις αναχωμάτων και τεχνητές εκτονώσεις, τόσο στον ποταμό 'Εβρο, όσο και στον Ερυθροπόταμο.
Σε όλο το μήκος του ποταμού, η στάθμη ξεπερνά τα έξι μέτρα, για έκτη συνεχόμενη μέρα, από τα νερά που έχουν εισρεύσει από τους ποταμούς Άρδα, Ερυθροπόταμο, Τούντζα και Εργίνη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom