Thumbnail
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις Ραγκούση

Ο Δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αnt1 σήμερα Πέμπτη, διέψευσε ότι παίρνει  υγρή τροφή και ορό. Επίσης σημείωσε  πως ο Νίκος Ρωμανός δεν σταματάει την απεργία.

Ο δικηγόρος του Ρωμανού, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε ότι ο Ρωμανός «δεν σταματάει την απεργία, η θέση μας απέναντι στην αναγκαστική σίτιση είναι εκπεφρασμένη ότι αποτελεί βασανιστήριο, οι γιατροί συμφώνησαν με την άποψη αυτή και δεν παρακάμπτεται η βούληση του Ρωμανού».

Σχετιά με τις αναφορές του κ. Αθανασίου ότι αναζητεί τους γονείς του Ν. Ρωμανού για να τους συναντήσει, ο κ. Ραγκούσης είπε: «Οι γονείς δεν επιθυμούν συνάντηση αυτή τη στιγμή με τον κύριο Υπουργό, αυτή τη στιγμή έχουν έναν άνθρωπο που σβήνει, πεθαίνει. Οι συναντήσεις ή οι ρυθμίσεις αφήνουν τους γονείς αδιάφορους. Οι συναντήσεις είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα. Αυτό πους τους ενδιαφέρει είναι να σωθεί το παιδί. Οι συναντήσεις είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, δεν λύνουν το θέμα».

Ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι το θέμα της τηλεπαρακολούθησης των μαθημάτων είναι ένα βαρύ κατασταλτικό μέτρο όπου «χτίζει τους ανθρώπους μέσα στη φυλακή τους βάζουν μία τηλεόραση για να σπουδάσεις ή αργότερα να μιλάς με την οικογένειά για να μην βγαίνεις έξω. Αυτή τη στιγμή ο Ρωμανός επιλέγει την επανένταξη. Διάλεξε να δοκιμαστεί και να συνυπάρξει» πρόσθεσε ο δικηγόρος του Ρωμανού. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα