Thumbnail
Χυδαία παραποίηση

Όπως παρατήρησε το alterthess.gr η εφημερίδα Πρώτο Θέμα παραποίησε την επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα την Τετάρτη ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, με σκοπό να φανεί πως οι αντιπολιτευόμενες πολιτικές δυνάμεις εκμεταλλεύονται το γεγονός για να οξύνουν την κατάσταση στα άκρα.

Σε άρθρο του με τίτλο "Μετά την Κυριακή η νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στο Ρωμανό να συνεχίσει τις σπουδές του" το Πρώτο Θέμα αναφέρει τις εξελίξεις για την υπόθεση της απεργίας πείνας του Ν. Ρωμανού. Σε αυτό το άρθρο θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα εν΄όψει των κινητοποιήσεων του Σαββάτου όπου κλείνουν 6 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη γρηγορόπουλου η εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη προχωρησε στην εξής παραποίηση στην επιστολή του Ν.Ρωμανού

"Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι εμμέσως ο Νίκος Ρωμανός ζήτησε αυτοσυγκράτησε απ' όσους διαμαρτύρονται και ενώνουν τη φωνή τους μαζί του. «Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται», έγραψε στην επιστολή που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα με τίτλο «χορεύοντας με το θάνατο για 24 μέρες»", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι η ακριβής φράση του Ν. Ρωμανού είναι: "ΥΣ: Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται. Πάντως όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ενώ ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνηση μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

w16-70446foithtikesekloges.jpg
Φοιτητικές εκλογές 2024: Καταγγελία Πανσπουδαστικής κατά ΔΑΠ για σχέδιο αλλοίωσης του αποτελέσματος
Πανσπουδαστική: Οι φοιτητές με τη μαζική τους συμμετοχή θα υπερασπιστούν τις συλλογικές δημοκρατικές τους διαδικασίες και τους συλλόγους τους!
Φοιτητικές εκλογές 2024: Καταγγελία Πανσπουδαστικής κατά ΔΑΠ για σχέδιο αλλοίωσης του αποτελέσματος
klopi_1.jpg
Απίστευτο: Παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι του
Ο ιδιοκτήτης έλειπε στο εξοχικό του - Απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια
Απίστευτο: Παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι του