Thumbnail
Ανακοίνωση

Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου "Γεννηματάς" σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως "με εισαγγελική παραγγελία υποχρεώνουν τους Θεράποντες γιατρούς να τον σιτίσουν το Νίκο Ρωμανό, παρά τη θέλησή του και να σπάσουν έτσι την απεργία πείνας."

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρεται πως το "νοσοκομείο "Γεννηματάς" έχει μετατραπεί σε αστυνομοκρατούμενο χώρο, με δεκάδες αστυνομικούς - ένστολους και με πολιτικά - περιπολικά και κλούβες στον προαύλιο χώρο να θυμίζουν φυλακή και όχι νοσοκομείο"

Το σωματείο απαιτεί την ικανοποιήση των αιτημάτων του απεργού πείνας, ωστε να μην συνεχιστεί να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή, να μην υπάρξει καμιά δίωξη εναντίον των γιατρών που τον περιθάλπτουν και να λήξει η αστυνομικρατία στους χώρους του Νοσοκομείου.

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την ανακοίνωση του σωματείου

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δίκη για τα Τέμπη
Ένταση και διακοπή στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών - Παρενέβη η αστυνομία
Αντιπαράθεση στην αίθουσα ανάμεσα σε συγγενείς θυμάτων και πρόσωπα της υπεράσπισης – Παρενέβη η αστυνομία
Ένταση και διακοπή στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών - Παρενέβη η αστυνομία