Thumbnail
Πασκόσμιο σοκ προκάλεσε η εν ψυχρώ εκτέλεσή τους

ΚΕΝΥΑ

Οι ισλαμιστές αντάρτες εισέβαλαν σε ένα λεωφορείο και σκότωσαν 28 επιβάτες που δεν ήταν μουσουλμάνοι.

Οι πληροφορίες δίνονται από την αστυνομία της Κένυας. Οι τρομοκράτες ξάπλωσαν στο έδαφος και τους 28 επιβάτες και τους υποχρέωσαν να είναι μπρούμυτα.

Και από τις δύο άκρες της σειράς άρχισαν να πυροβολούν τον έναν μετά τον άλλον στο κεφάλι εκτελώντας τους. Ενας εκτελεστής από τα δεξιά και ο άλλος εκτελεστής από τα αριστερά έφτασαν στη μέση της σειράς των άτυχων ανδρών. Ο Douglas Ochwodho βρισκόταν ακριβώς στη μέση.

Και εκεί που περίμενε τη χαριστική βολή οι πυροβολισμοί σταμάτησαν. Προφανώς και οι δύο εκτελεστές νόμισαν ότι ο άλλος είχε σκοτώσει τον άτυχο αλλά και εξαιρετικά τυχερό Ochwodho. Στάθηκε ακίνητος προσποιούμενος το νεκρό μέχρι τη στιγμή που οι 20 ισλαμιστές εξτρεμιστές έφυγαν και έτσι είναι ο μόνος επιζών σε μία τραγική και απάνθρωπη ιστορία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση
Σχολεία στη Νέα Σμύρνη: Ανεπάρκεια προσωπικού «μπλοκάρει» την εύρυθμη λειτουργία τους
Ένωση Γονέων Νέας Σμύρνης: Μεγάλα κενά σε εκπαιδευτικούς, ειδικότητες και υποστηρικτικό προσωπικό
Σχολεία στη Νέα Σμύρνη: Ανεπάρκεια προσωπικού «μπλοκάρει» την εύρυθμη λειτουργία τους