Thumbnail
Και 4,8 ρίχτερ στην Κρήτη τα ξημερώματα

Νέος σεισμός μεγέθους 4,5 ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:12 τα ξημερώματα στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο το επίκεντρο εντοπίζεται 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τρίπολης και το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 5 χιλιόμετρα. 

Ο σεισμός έγινε αισθητός σχεδόν σε όλη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα αισθητός στους κατοίκους της Τρίπολης.
Ακόμα δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές.
Ο σεισμός, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος στην Τρίπολη.
Newsbomb.gr | Εικόνα |
 
Επίσης λίγο πριν τη 1.20 οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψαν ασθενή σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης, σε απόσταση 445 χιλιομέτρων νότια νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil 1280
Εκπαιδευτικοί Πάτμου: «Ουσιαστική στήριξη από τον Δήμο για να μπορούν να ζουν και να εργάζονται στο νησί»
Έντονη απογοήτευση μετά τη συνάντηση με τη δημοτική αρχή – Στο επίκεντρο το υψηλό κόστος διαβίωσης και η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης
Εκπαιδευτικοί Πάτμου: «Ουσιαστική στήριξη από τον Δήμο για να μπορούν να ζουν και να εργάζονται στο νησί»