Thumbnail
Δείτε όλα τα κτήρια

Ακίνητα τεράστιας αξίας τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από το ελληνικό κράτος προς όφελος της οικονομίας αλλά και των πολιτών στο πιο κεντρικό και τουριστικό σημείο της πρωτεύουσας, βρίσκονται στη λίστα ξεπουλήματος του ΤΑΙΠΕΔ.

Κυριολεκτικά πλέον, ότι είναι δημόσιο πωλείται με διαδικασίες εξπρές. Δημόσιες επιχειρήσεις, οικόπεδα, δημόσια κτήρια, δρόμοι, παραλίες, πάρκα, λιμάνια θα γίνουν το πεδίο εκμετάλλευσης της φτηνής – πλέον – εργασίας.

- Ισόγεια κατοικία με κήπο εμβαδού 75 τ.μ. που βρίσκεται σε οικόπεδο 247,40 τ.μ. στην οδό Πρυτανείου 13.

- Οικόπεδο με διώροφο κτίσμα στις οδούς Πρυτανείου 9 & Στράτωνος εμβαδού 539 τ.μ., που βρίσκεται σε οικόπεδο 539 τ.μ. Πρόκειται για Συγκρότημα διώροφων κτιρίων (λαικών με νεοκλασικά μορφολογικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία)

- Οικόπεδο με διώροφο κτίσμα στην οδό Θέσπιδος 20. Εχει εμβαδό 85 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 269,80 τ.μ.. Πρόκειται για παλιά διώροφη κατοικία με δώμα, υπόγειο και αυλή, κεραμοσκεπής.

- Οικόπεδο με κτίσμα στην Πλάκα στην οδό Θέσπιδος 16. Εχει εμβαδό 90 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 147,25 τ.μ. Πρόκειται για νεοκλασική κατοικία με αυλή και υπόγειο, ισόγεια υπερυψωμένη με κεραμοσκεπή.


- Οικόπεδο με διώροφο κτίσμα στην Πλάκα στις οδούς Θέσπιδος 17 και Επιμενίδου. Έχει εμβαδό 340,75 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 150 τ.μ. Πρόκειται για παλιά διώροφη νεοκλασική κατοικία με υπόγειο και μικρή αυλή.



- Οικόπεδο με ημιτελή διώροφη οικοδομή στις οδούς Θέσπιδος 24 και Στράτωνος 1. Εχει εμβαδό 61 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 246 τ.μ. Πρόκειται για οικόπεδο με ημιτελή οικοδομή.


- Οικόπεδο με τριώροφο κτίσμα στις οδούς Τριπόδων 32 & Ραγκαβά. Έχει εμβαδό 266 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 411,37 τ.μ. Πρόκειται για ιστορικό διατηρητέο μνημείο, λαϊκή τριώροφη κατοικία με υπόγειο και αυλή.

- Οικόπεδο με τριώροφο κτίσμα στις οδούς Θέσπιδος 8 & Ραγκαβά 6. Έχει εμβαδό 528,57 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 235,34 τ.μ. Πρόκειται για Οικόπεδο με τριώροφο κτίσμα.

- Οικόπεδο με κτίσμα στην οδό Ραγκαβά 7. Έχει εμβαδό 80 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 201,43 τ.μ. Πρόκειται για Μονώροφη κατοικία με μικρή αυλή.

- Οικόπεδο με διώροφο κτίσμα στην οδό Ραγκαβά 3-5 . Έχει εμβαδό 375,82 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 418,66 τ.μ. Πρόκειται για Λαϊκή διώροφη κατοικία με αυλή.

- Περιτοιχισμένο οικόπεδο 131,20 τ.μ. στις οδούς Θρασύλου 24 & Θέσπιδος & Επιμενίδου.

- Οικόπεδο με διώροφα κτίσματα στην οδό Στρατώνος 15-25. Έχει εμβαδό 512 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 482,68 τ.μ. Πρόκειται για κτήρια στην πλειοψηφία τους διώροφα. Αποτελούν τμήμα του οικισμού Αναφιώτικων, στο νότιο τμήμα τους, στη ρίζα του βράχου της Ακρόπολης.

Ας σημειωθεί ότι οι επιτρεπόμενες χρήσεις  που μπορούν να αναπτυχθούν αφορούν κατοικία, εμπορικά καταστήματα εξυπηρέτησης καθημερινών αναγκών, κτίρια κοινωνικής πρόνοιας. Οι χρήσεις αυτές επιτρέπονται μόνο στο ισόγειο των κτιρίων, ενώ στους ορόφους επιτρέπεται μόνο χρήση κατοικίας.


 


 


 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα