Thumbnail
Στην Εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 22 Αμερικανούς φοιτητές και το συνοδό καθηγητή τους εκδηλώθη το μεσημέρι στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, και συγκεκριμένα στο 6ο χιλιόμετρο, λίγο πριν από το χωριό Κερασίτσα Τεγέας, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς.

Οι σπουδαστές με τον συνοδό καθηγητή τους πραγματοποιούν πολυήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στη χώρα μας και ταξίδευαν κάνοντας τον γύρο της Πελοποννήσου, με προορισμό τη Σπάρτη.

Το λεωφορείο σταμάτησε στην άκρη της εθνικής οδού και μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο οδηγός με πυροσβεστήρα είχε σβήσει τη φωτιά, που προκλήθηκε πιθανότατα από μηχανική βλάβη.

Οι τουρίστες βγήκαν από το όχημα χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός και συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλο λεωφορείο που έφτασε αργότερα και τους παρέλαβε.

Στο σημείο του ατυχήματος, περίπου για τρεις ώρες, ήταν κλειστή η μία λωρίδα της εθνικής οδού.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altshaimer-1068x703.jpg
Αλτσχάιμερ: Νέα θεραπευτική προσέγγιση δείχνει να αντιστρέφει την απώλεια μνήμης
Πρωτοποριακή ουσία στοχεύει τα γονίδια των νευρώνων και ανοίγει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της άνοιας
Αλτσχάιμερ: Νέα θεραπευτική προσέγγιση δείχνει να αντιστρέφει την απώλεια μνήμης