Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας καθώς είναι απλήρωτοι 45 μέρες, με το ελληνικό Δημόσιο να χρωστάει 125 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό.
Κανένα δρομολόγιο λεωφορείου δεν θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη καθώς σε έκτακτη συνεδρίαση του σωματείου εργαζομένων αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 45 μέρες, ενώ το ελληνικό Δημόσιο χρωστά 125 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό από το 2010 μέχρι το 2013.
«Οι οδηγοί θα βρίσκονται στα αμαξοστάσια, ωστόσο δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο καθώς στην επίσχεση εργασίας δεν προβλέπεται προσωπικό ασφαλείας», πρόσθεσε ο ίδιος.
Πηγή: efsyn.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ