Thumbnail
Για μετά τις εκλογές το νομοσχέδιο

Ενώ πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, και η Κυβέρνηση βλέπει τον ευατό της να καταρρέει, υπαναχωρεί για το ζήτημα του αιγιαλού, παραπέμπωντας το νομοσχέδιο μετά τις ευρωεκλογές. Η κατεύθυνση αυτή, κίνειται στα πλαίσια της αποφυγής νέας εσωτερικής πολιτικής τριβής. Μην ξεχνάμε πως το εν λόγω νομοσχέδιο έχει προκαλέσει όχι μόνο ανδράσεις του κόσμου και της αντιπολίτευσης, αλλά και κυβερνητικών βουλευτών.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε χτες, πως δεν προτίθεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο, ενώ η Φωτεινή Πιπιλή το χαρακτηρίζει "αντισυνταγματικό"

Ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς "επιθυμεί η διαβούλευση να είναι εξαντλητική και ουσιαστική, με στόχο την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών του θέματος” και ζήτησε “μετά τις ευρωεκλογές να ενημερωθεί η κυβέρνηση για τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα αυτής της διαβούλευσης, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική θέση της."

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα