Thumbnail
Ενημέρωση

Ελεθεροι οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το δυστύχημα στο Λούνα Παρκ του Ελληνικού με 13χρονο αγοράκι. Η ανακρίτρια και εισαγγελέας, επέβαλαν στους κατηγορούμενους απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα

Στον ιδιοκτήρη της εταιρίας και στο διαχειριστή των παιχνιδιών του πάρκου, τους επιβλήθηκε 20.000 ευρώ εγγύηση στον καθένα.

Ο υπεύθυνος της ελεγκτικής για τα παιχνίδια εταιρίας ΤUV, σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε στην ανακρίτρια πως το παιχνίδι το οποίο σχετίζεται με το τραγικό δυστύχημα δεν το γνώριζε και ότι είχε ελεγχθεί στον Ασπρόπυργο, πισίνα δεν χρειαζόταν σχοινί γιατί προορίζεται για πισίνα 7- 8 μέτρων με κάγκελο ανάσχεσης ή περίφραξη.

Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ζητάει από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας τη διεξαγωγή ελέγχων σε όλα τα λούνα πάρκ, πίστες καρτ και τσίρκα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολικό έτος 2024-2025: Πότε ανοίγουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υππαιδείας
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Ενημέρωση για τις οριστικές τοποθετήσεις
Η συνεδρίαση για τη Β΄ φάση Γενικής & Ειδικής Αγωγής και για τη Γ΄ φάση οριστικών τοποθετήσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου.
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Ενημέρωση για τις οριστικές τοποθετήσεις