Απεργία 21ης Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 22 βαθμούς Κελσίου

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα έχουμε σήμερα Σάββατο.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά νότιοι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι.
 
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
 
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανοικτά μέτριοι.
 
Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και την Κυριακή, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κλειστά σχολεία για έως και έξι ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου

Παιδικός καρκίνος: Ο κανόνας «των τριών» που μπορεί να σώσει ζωές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία