Thumbnail
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 σήμερα τα ξημερώματα

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 σήμερα τα ξημερώματα και το επίκεντρο προσδιορίστηκε κοντά στην περιοχή Καμάρες στο Αίγιο.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή  εκτός από το Αίγιο, στην Πάτρα, στη Ναύπακτο και άλλες παραλιακές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.
 
Η πρώτη μέτρηση του ευρωμεσογειακού σεισμολογικού κέντρου κάνει λόγο για σεισμό μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
 
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο προσδιορίστηκε στον δυτικό Κορινθιακό κόλπο, στο ύψος της Αιγιάλειας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα