Δημόσιο: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν έως 17 έξτρα μέρες άδειας (ΦΕΚ)

Κοινωνία 0

Δώδεκα συλλήψεις για πλαστά ασφαλιστήρια οχημάτων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της χώρας

Δώδεκα άτομα έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς ως μέλη κυκλώματος που εξέδιδε χιλιάδες πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αστικής ευθύνης οχημάτων.

 
 
Τα θύματα τους ήταν ανυποψίαστοι πολίτες οι οποίοι δελεάζονταν από τα χαμηλά ασφάλιστρα, αλλά επί της ουσίας ήταν ακάλυπτοι σε περίπτωση ατυχήματος.
 
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτή τη στιγμή για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τη συνδρομή εισαγγελέων.
 
 
Στόχος ο εντοπισμός και η σύλληψη όλων των εμπλεκομένων οι οποίοι κατηγορούνται πως είχαν συστήσει ασφαλιστική εταιρεία στην Αθήνα ως υποκατάστημα αντίστοιχης με έδρα τη Βουλγαρία και σε συνεργασία με ασφαλιστικά γραφεία, πράκτορες και διαμεσολαβητές προχωρούσαν στην έκδοση των πλαστών ασφαλιστηρίων.
 
Πηγή: tovima.gr
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κρήτη: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός έμενε σε σκηνή με την 4χρονη κόρη της – Παρέμβαση του Δήμου Αποκορώνου

Εκτός ωραρίου αποχωρούν οι εκπαιδευτικοί - Μέτωπο κατά των παράνομων εντολών και της αξιολόγησης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία