ΑΣΕΠ προσλήψεις εκπαιδευτικών
Τσουνάμι νέων προσλήψεων στο Δημόσιο αλλά και στην Εκπαίδευση καθώς ανοίγουν οι Πίνακες εκπαιδευτικών: Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάρετε στα χέρια σας (μέσα σε μόνο 2 ημέρες ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ!) μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών πριν την λήξη των αιτήσεων στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ Μαρτίου - Απριλίου. Δείτε και την απαραίτητη Πιστοποίηση Η/Υ

Τον μήνα Απρίλιο ανοίγουν πολλές προκηρύξεις που αφορούν διορισμούς και προσλήψεις στο Δημόσιο τομέα και οι οποίες ζητούν ως πρόσθετο προσόν ή ως μοριοδοτούμενο προσόν (+90 μόρια) την Πιστοποίηση Αγγλικών και την Πιστοποίηση Υπολογιστών

Ανοίγουν οι Πίνακες Εκπαιδευτικών - Ο μόνος τρόπος να προλάβετε τη μοριοδότηση πριν κλείσουν οι αιτήσεις

Σκεφτείτε μόνο ότι 150.000 εκπαιδευτικοί θα πρέπει να προλάβουν να καταθέσουν Πιστοποίηση Αγγλικών και Υπολογιστών μέσα στον Μάρτιο που ανοίγουν οι Πίνακες Γενικής ύστερα από 2 χρόνια!

Σε αυτό το άρθρο σας “αποκαλύπτουμε” ποιος είναι ο μοναδικός και παράλληλα ο πιο οικονομικός για να προλάβουν οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι να πάρουν την Πιστοποίηση Αγγλικών ακόμα και σε 3 ημέρες πριν λήξουν οι αιτήσεις τον Μάρτιογια τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ!

Παράλληλα ανοικτές αιτήσεις έχουν ο Διαγωνισμός για τις 311 μόνιμες θέσεις στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ όπου απαραίτητα τυπικά προσόνα είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών και Υπολογιστών ενώ ανοικτές αιτήσεις έχει και η προκήρυξη για το Υπ.Ψηφιακής Πολιτικής. Παράλληλα αναμένεται άμεσα η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία

GoLearn - Η μόνη online Πιστοποίηση Αγγλικών που την παίρνεις μέσα σε 3 μόνο ημέρες

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν οι ενήλικες να έχουν στα χέρια τους μέσα σε λίγες ημέρες από σήμερα και πριν λήξουν οι αιτήσεις στις προκηρύξεις την Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών είναι ένας και λέγεται goLearn!

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός προσφέρει εξ αποστάσεως την Πιστοποίηση Αγγλικών LTE η οποία είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και κυριαρχεί στο χώρο των ενηλίκων με πάνω από 25.000 ενδιαφερόμενους για προκηρύξεις ΑΣΕΠ να την παίρνουν κάθε χρόνο!

Στις  προκηρύξεις γενικά για το Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ δίνει 90 μόρια

Στις προκηρύξεις εκπαιδευτικών με βάση το νόμο δίνει 7 μόρια!

Τσουνάμι Διορισμών και Προκηρύξεων: Ποιες είναι που κάνετε αίτηση

Αρχικά έχουμε το άνοιγμα των Πινάκων Εκπαιδευτικών που οι αιτήσεις αναμένεται να ειναι 150.000! Έχουμε το Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό με 108.000 συμμετέχοντες. Έχουμε 311 διορισμούς τα δικαστήρια ολης της χώρας!

Παράλληλα βρισκόμαστε μία ανάσα από την έκδοση της προκήρυξης στη δημοτική αστυνομία που αφορά πάνω από 1200 προσλήψεις ενώ αναμένεται η μεγάλη προκήρυξη που αφορά την Πυροσβεστική, τις 900 προσλήψεις στα νοσοκομεία, τις προσλήψεις στο Υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμίσης και άλλες χιλιάδες που έχουν μπει στο προϋπολογισμό και αφορούν το Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα

Η πιο Online εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών ΧΩΡΙΣ προφορικά και έκθεση - Παίρνετε το πτυχίο σας σε 2 μόνο ημέρες  (Αφορά όσους βιάζονται)

Στην αγορά της γλωσσομάθειας υπάρχει το εξής σημείο που πρέπει να προσέξετε όσοι βιάζεστε να προλάβετε προκήρυξη.

Οι Πιστοποιήσεις Αγγλικών έχουν εξετάσεις ανά μεγάλα διαστήματα και το hard copy του πτυχίου μπορεί να κάνει έως και 3 μήνες να έρθει!

Υπάρχει όμως μία εξαίρεση όπου το πτυχίο έρχεται ακόμα και σε 2 με 3 ημέρες στα χέρια του ενδιαφερόμενου! Αυτή η εξαίρεση λέγεται η Πιστοποίηση Αγγλικών που δίνει το GoLearn

Την παίρνουν κάθε χρόνο πάνω από 20.000 ενήλικες

Μάλιστα το σκορ το μαθαίνετε αφότου τελειώσει η μονόωρη εξέταση μέσω ηλεκτρονικού τεστ στον υπολογιστή σας!

Πιστοποίηση Αγγλικών online σε λιγότερο από 2 μόνο ημέρες (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ & ΈΚΘΕΣΗ)

Ως εκ τούτου η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών που κάνει σε όσους θέλουν να προλάβουν τις προκηρύξεις είναι η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει το goLearn η οποία ΔΕΝ έχει προφορικά και έκθεση! Δίνετε τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading - Listening μέσω τεστ στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή!

Απαντάτε απλά σε ερωτήσεις Multiple choice

πτυχίο LTE golearn

Γρήγορη εξάσκηση με 15 Mock Tests για σίγουρη επιτυχία σε Β2, C1 και C2

Ο οργανισμός σας προσφέρει και 15 Τεστς προσομοίωσης της τηλεξέτασης ώστε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστείτε ασύγχρονα και σωστά ώστε να γράψετε υψηλό σκορ και να πάρετε το πτυχίο που σας ενδιαφέρει (B2, C1, C2)

Όλα σε μία τηλεξέταση από τον υπολογιστή σας μέσω ηλεkτρονικού τεστ με ερωτήσεις multiple choice

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΩΝ 111 ΕΥΡΩ

Εάν δεν βλέπετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Παράδειγμα ερώτησης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ MOCK TEST)

reading Part LTE GOLEARN
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα