ψηφιακοι νομάδες
Δείτε τη λίστα που παρουσιάζει το proson.gr και στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας για να μπορείτε να δουλέψετε από... οπουδήποτε στον κόσμο!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η πανδημία άλλαξε μία για πάντα τις εργασιακές συνήθειες σε όλο τον πλανήτη και έφερε σε πρώτο πλάνο την τηλεργασία.

Αν και υπάρχουν πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις που προτιμούν τον «παραδοσιακό»  τρόπο εργασίας, κάποιες άλλες στηρίζουν πλέον «φανατικά» την εξ αποστάσεως εργασία και προσφέρουν θέσεις εργασίας... σε όλο τον κόσμο!

Βέβαια, αν και οι «ψηφιακοί νομάδες» αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, υπάρχουν εταιρείες που τους επιτρέπουν μεν να εργαστούν εξ αποστάσεως, αλλά έχουν ορισμένες γεωγραφικές απαιτήσεις. Αν για παράδειγμα ένας εργαζόμενος έχει συγκεκριμένα ωράρια στην εργασία του θα είναι δύσκολο να πάει για δουλειά στην «άλλη άκρη του πλανήτη».

Έτσι, σύμφωνα με έρευνα της FlexJobs, από το 54% των ανθρώπων που δουλεύουν εξ αποστάσεως, μόνο το 5% μπορεί να δουλέψει τελείως «ελεύθερα». Δηλαδή, μόνο το 5% των εργαζομένων μπορεί να εργαστεί πραγματικά από όποιο μέρος του πλανήτη επιθυμεί και σε ωράρια που ο ίδιος ορίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, για αυτές τις θέσεις εργασίας, δεδομένου ότι είναι πολύ λίγες, υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.

Για το λόγο αυτό, για να βοηθήσει τα άτομα που αναζητούν «πλήρως» απομακρυσμένη εργασία, η FlexJobs δημοσίευσε τις 30 κορυφαίες εταιρείες (παρουσιάζονται στο proson.grπου ανάρτησαν στην ιστοσελίδα της αγγελίες προσφέροντας τέτοιες θέσεις εργασίας.

Οι 30 εταιρείες

Αυτές λοιπόν είναι οι 30 εταιρείες, σύμφωνα με τη FlexJobs,  που προσφέρουν εξ αποστάσεως εργασία χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό και μπορείτε να στείλετε άμεσα το βιογραφικό σας:

 1. Protocol Labs
 2. Wikimedia Foundation
 3. StudySmarter UG
 4. Toptal
 5. Achieve Test Prep
 6. ModSquad
 7. Polygon Technology
 8. Superside
 9. ConsenSys
 10. Airbnb
 11. Canonical
 12. Jagex
 13. Clipboard Health
 14. FluentU
 15. Omnipresent Group
 16. Primer API
 17. Outliant
 18. Platform.sh
 19. Yodo1 Games
 20. 10up
 21. OpenPhone
 22. Remote Year
 23. Chainlink Labs
 24. Plato HQ
 25. Study.com
 26. 8Bit Recruitment
 27. Andela
 28. Car and Classic
 29. CloudLinux
 30. Coalition Technologies

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 15 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Πώς διορίζεστε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ανεξαρτήτως πτυχίου AEI και ΤΕΙ (Και με απολυτήριο λυκείου)

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση ΙΤΑΛΙΚΩΝ και ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vaseis20150905.jpg
Πανελλαδικές 2024: Πτώση βάσεων από Φυσική, Ιστορία - Ανάλυση για όλα τα πεδία
Με βάση τον υψηλό πήχη δυσκολίας των φετινών θεμάτων, εκπαιδευτικοί θεωρούν ότι δύσκολα οι περιζήτητες σχολές θα διατηρήσουν τις βάσεις τους και...
Πανελλαδικές 2024: Πτώση βάσεων από Φυσική, Ιστορία - Ανάλυση για όλα τα πεδία
ΣΧΟΛΕΙΑ 1.jpg
Σχετικά με την πάγια προκαταβολή 500 ευρώ στους διευθυντές των σχολείων: Τι κιμπαριλίκια είναι αυτά, τι κουβαρνταλίκια!!!
"Από την πάγια προκαταβολή μπορεί να αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δαπάνη σχετίζεται με τις λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας"
Σχετικά με την πάγια προκαταβολή 500 ευρώ στους διευθυντές των σχολείων: Τι κιμπαριλίκια είναι αυτά, τι κουβαρνταλίκια!!!