Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Νοσοκομείο
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Περαιτέρω καθυστέρηση προβλέπεται στην έκδοση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για 4.910 θέσεις στο ΕΣΥ που οι ενδιαφερόμενοι, αναμένουν από τον Σεπτέμβριο - Ποιες ειδικότητες θα ζητούνται

Με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται τελικά να εκδοθεί η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά την μονιμοποίηση 4.000 Νοσηλευτών και 910 λοιπών ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία όλης της χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η εν λόγω προκήρυξη θα έβγαινε μέσα στον Σεπτέμβριο. Όμως, περί τα μέσα Οκτωβρίου, και ενώ η προκήρυξη παρέμενε «άφαντη», ο νυν υπουργός Υγείας, Κωστής Πλεύρης, προανήγγειλε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η έκδοση της σχετικής προκήρυξης μεταφέρεται για τον Νοέμβριο.

Όσο λοιπόν, πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, οι πληροφορίες από το ΑΣΕΠ θέλουν την έκδοση της προκήρυξης, που περιμένουν με αγωνία οι συμβασιούχοι στα νοσοκομεία όλης της χώρας, να δημοσιεύεται εντός του Δεκεμβρίου είτε το αργότερο στις αρχές Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Ο λόγος ωστόσο που καθυστερεί ή έκδοση της προκήρυξης, σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, είναι ότι εξετάζεται το πως θα υπάρξει «έξτρα» μοριοδότηση, η οποία θα είναι ταυτόχρονα συμβατή με το ΣτΕ, για τους νοσηλευτές και το προσωπικό που υπηρετεί ή υπηρέτησε στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ως επικουρικό προσωπικό, με εποχικές συμβάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μάλιστα, ο κ. Πλεύρης στην συνέντευξη του είχε δηλώσει πως «η βούληση της Πολιτείας είναι όλοι όσοι συμμετείχαν και στήριξαν το σύστημα αυτή την περίοδο να έχουν μία ειδική, συνταγματικά συμβατή μοριοδότηση, έτσι ώστε κατά βάση να είναι αυτοί που θα καλύψουν τις μόνιμες θέσεις».

Οι ειδικότητες της προκήρυξης

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι υπουργοί Υγείας, η προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα αφορά την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών και 910 ατόμων λοιπών ειδικοτήτων.

Μεταξύ άλλων οι ειδικότητες που θα ζητηθούν, εκτός των νοσηλευτών, είναι:

 • Διοικητικού –Οικονομικού προσωπικού,
 • Πληροφορικής,
 • Στατιστικής,
 • Φαρμακοποιών,
 • Ψυχολόγων,
 • Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Προνοίας,
 • Εργοθεραπευτών,
 • Λογοθεραπευτών,
 • Βοηθών Φαρμακείου,
 • Προσωπικού Ασφάλειας (Φύλακες / Νυχτοφύλακες),
 • Μαγείρων,
 • Γενικών Καθηκόντων,
 • Βοηθητικό Υγειονομικό
 • Προσωπικό, Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας / Πλυντων-ντριων κ.α

Ποιες πιστοποιήσεις μοριοδοτούν τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Όπως έχει δείξει η εμπειρία μας μέχρι και σήμερα σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις.

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τονΑΣΕΠπου παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες (ΜΟΝΟ 95 ευρώ)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Διορισμοί σε δήμους: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Πως να την κάνετε (Βήμα - Βήμα)

500 ευρώ επιδότηση για Ηλεκτρικές συσκευές - Πως τα παίρνετε

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

papaevaggelou
Παπαευαγγέλου: Τα σχολεία, το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά
«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι το σχολείο εκτός από απαραίτητο αποτελεί και το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά», υπογραμμίζει η Βάνα...
Παπαευαγγέλου: Τα σχολεία, το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά
Άδειες ειδικού σκοπού: Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας - Τι αλλάζει στις αποδοχές
Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας για τις άδειες ειδικούς σκοπού των εργαζομένων - Τι αλλάζει στις αποδοχές
Άδειες ειδικού σκοπού: Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας - Τι αλλάζει
xioni kakokairia
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πολικό ψύχος προ των πυλών - Τα δύο σενάρια (Vid)
Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και στην Αττική αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία «Ελπίδα» τα επόμενα 24ωρα - Τα δύο σενάρια για τα έντονα...
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πολικό ψύχος προ των πυλών - Τα δύο σενάρια (Vid)
Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στα Χανιά
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στα Χανιά στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία και την Αξιοπρέπεια του Λαού - Σάββατο στις 12.00 στην...
Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στα Χανιά