Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο
Βρεφονηπιοκόμους αναζητούν άμεσα οι Δήμοι Σαρωνικού, Μήλου και Φιλιατών

Την πρόσληψη συνολικά πέντε βρεφονηπιοκόμων, κλάδου «ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων», έχουν προκηρύξει τρεις Δήμοι στην χώρα. Πρόκειται για τους Δήμους Σαρωνικού, Μήλου και Φιλιατών, οι οποίοι αναζητούν προσωπικό άμεσα για την στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που έχουν υπό την επίβλεψη τους.

Αναλυτικά:

Δήμος Σαρωνικού

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σαρωνικού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων για τη στελέχωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Νέα Δομή Καλυβίων» και του Παιδικού Σταθμού «Νέα Δομή Λαγονησίου».

Η ειδικότητα που ζητείται από τη Δήμο Σαρωνικού είναι «ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων», ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια έως τη λήξη του σχολικού έτους, αρχής γενομένης από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Να σημειωθεί ότι η έναρξη ή συνέχιση της σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι οι δομές θα παρέχουν υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
    ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, Τ.Κ. 19010, ΚΑΛΥΒΙΑ, υπόψη κας ΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας: 2299320351).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021

Η προκήρυξη για το Δήμο Σαρωνικού

Δήμος Μήλου

Ο Δήμος Μήλου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), ενός ατόμου, κλάδου «ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων» για τη στελέχωση του Παιδικού Σταθμού του Δήμου. Η σύμβαση θα έχει δίμηνη διάρκεια.

Για την μοριοδότηση των υποψηφίων παίζει ρόλο η εντοπιότητα, αφού προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Μήλου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν μαζί με όλα τα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στο [email protected], είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δήμου Μήλου στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ, Τ.Κ. 84800, Πλάκα Μήλου, υπόψη κ Νίνου Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 2287360122).

Η προκήρυξη για την Μήλο

Δήμος Φιλιατών

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Παιδείας - Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλιατών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων, για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών στους Φιλιάτες του Νομού Θεσπρωτίας.

Η ειδικότητα που ζητείται είναι «ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων», ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν και εδώ για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια έως τη λήξη του σχολικού έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φιλιατών – Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ.», Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Τ.Κ. 46300, Φιλιάτες, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διοικητικού - Οικονομικού υπόψη κας Ζήκου Δήμητρας & Χήτου Βαρβάρας (τηλ. επικοινωνίας: 2664360116-122)

Η προκήρυξη για το Δήμο Φιλιατών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις

Προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ: Όλη η προκήρυξη - Πώς κάνετε αίτηση

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

alexisgrigoropoulos
Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Σε εξέλιξη η πορεία στην Αθήνα
Μαθητές και φοιτητές τιμούν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και το απόγευμα - Κλειστός ο σταθμός...
Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Σε εξέλιξη η πορεία στην Αθήνα