Γραφεία ασκούμενων στην Επιτροπή Ανταγωνισμού
Αιτήσεις έως τις 7 Σεπτεμβρίου για την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, μπορούν να απασχολούνται για την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στο νομικό ή οικονομικό τομέα του ελεύθερου ανταγωνισμού, για περίοδο που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες, νέοι επιστήμονες, οι οποίοι επιλέγονται με απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες να υποβάλλουν έως και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, στην ηλ/κή διεύθυνση [email protected], σχετική αίτηση (συνημμένο υπόδειγμα), η οποία θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών.

Οι νέοι που θα υποβάλλουν αίτηση πρέπει να είναι απόφοιτοι οικονομικής επιστήμης (ιδίως με κατεύθυνση οικονομετρίας), πληροφορικής (datascientists - επιθυμητή εξειδίκευση στον χειρισμό και στην ανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές) και νομικής κατεύθυνσης (με ειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού).

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της πανδημίας Covid-19, παρέχει τη δυνατότητα σε τυχόν επιλεγέντες να απασχοληθούν εξ’ αποστάσεως αν αυτό υποδειχθεί από έκτακτα μέτρα διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Μετά το πέρας της άσκησης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωση της άσκησης στην Επιτροπή.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

750 ευρώ έκτακτο επίδομα σε 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και άνεργους - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες: Οι σχολές με τις υψηλότερες βάσεις το 2020
Αυτός είναι ο “πρώτος των πρώτων” στις Πανελλαδικές 2025 με 19.640 μόρια - Στόχος του το ΕΜΠ
Ο κορυφαίος υποψήφιος του 2ου Επιστημονικού Πεδίου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025, συγκέντρωσε 19.640 μόρια - Πώς τα κατάφερε και ποιοι είναι οι...
Αυτός είναι ο “πρώτος των πρώτων” στις Πανελλαδικές 2025 με 19.640 μόρια - Στόχος του το ΕΜΠ
ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Ανακοίνωση των συνηγόρων της υπόθεσης της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοτζόγλου
Ξανά σε δυνητική αργία η Χρύσα Χοτζόγλου: Ανατροπή, αντιφάσεις και αγώνας ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης
Ανακοίνωση των συνηγόρων της υπόθεσης της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοτζόγλου