Προκήρυξη για την πρόσληψη Γεωπόνων στην Περιφέρεια Αττικής
Προσλήψεις επτά γεωπόνων στην Περιφέρεια Αττικής με συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Η Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2021 των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων, της Περιφέρειας Αττικής που εδρεύει στην Αθήνα.

Η ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη είναι οι εξής:

  • (Τομεάρχες Δακοκτονίας) ΠΕ Γεωπόνοι
  • ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής)
  • ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών ή Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων)

Οι θέσεις εργασίας κατανέμονται στους Δήμους Ωρωπού, Λαυρεωτικής, Σπάτων – Αρτέμιδος, Παιανίας, Κρωπίας, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Μαραθώνα, Σαρωνικού, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Πόρου και Τροιζηνίας - Μεθάνων.

Να σημειωθεί ότι οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για διάρκεια απασχόλησης μέχρι 6,5 μήνες και όχι πέραν της 30ης Νοεμβρίου 2021.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν, την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της Ηλεκτρονικής Εφαρμογής υποβολής αιτήσεων, στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Αττικής. Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης της Ηλεκτρονικής Εφαρμογής το οποίο έχει αναρτηθεί στο ως άνω αναφερόμενο διαδικτυακό τόπο.

Ο αριθμός της καταχωρημένης αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής είναι διαθέσιμα έπειτα από την ολοκλήρωση και οριστική υποβολή της αίτησης επιλέγοντας το πεδίο Εκτύπωση-Αποθήκευση.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Λιμενικό απευθείας με μοριοδότηση

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

sarigiannis parelasi 28 oktovriou
Σαρηγιάννης: Να ματαιωθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης τόνισε ότι δεν θα έβαζε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου σε προτεραιότητα, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, αφήνοντας να εννοηθεί...
Σαρηγιάννης: Να ματαιωθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
panellinies panelladikes
Επαναληπτικές Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε ΑΟΘ, Στοιχεία Μηχανών, Ηλεκτρικές Μηχανές
Αναλυτικά τα σημερινά θέματα των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ
Επαναληπτικές Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε ΑΟΘ, Στοιχεία Μηχανών, Ηλεκτρικές Μηχανές