Thumbnail
ΑΣΕΠ

Σήμερα εκδόθηκαν  τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων σαράντα οκτώ (348) θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 13 Οκτωβρίου 2017 έως και την πάροδο της 23ης Οκτωβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ίδιας Προκήρυξης θα εκδοθούν άμεσα με την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας.

 

  Προσωρινός Πίνακας Διοριστέων

  Προσωρινός Πίνακας Απορριπτέων

  Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αμύγδαλα
Γιατί πρέπει να τρώτε αμύγδαλα κάθε μέρα – Όσα δεν ξέρατε για την υγεία σας
Η καθημερινή πρόσληψη αμυγδάλων ενισχύει την υγεία με πολλούς τρόπους, σύμφωνα με νέες επιστημονικές μελέτες
Γιατί πρέπει να τρώτε αμύγδαλα κάθε μέρα – Όσα δεν ξέρατε για την υγεία σας
melania
Μώλωπες: Απλά βήματα για γρήγορη επούλωση και ανακούφιση
Οι μελανιές ή μώλωπες είναι μικρές εσωτερικές αιμορραγίες που δημιουργούνται όταν ένα χτύπημα ή τραυματισμός προκαλεί ρήξη τριχοειδών αγγείων κάτω...
Μώλωπες: Απλά βήματα για γρήγορη επούλωση και ανακούφιση
aleuri
Ποιο αλεύρι θεωρείται πιο υγιεινό;
ο κλασικό λευκό αλεύρι για όλες τις χρήσεις είναι σίγουρα το πιο συνηθισμένο, ωστόσο η υψηλή του επεξεργασία, που αφαιρεί πίτουρο και φύτρο, το...
Ποιο αλεύρι θεωρείται πιο υγιεινό;