Thumbnail

 

Σε όσους τους αρέσει να κάθονται σε μια πολυθρόνα, να «λιώνουν» με το iPad στα χέρια τους με τις ώρες και βαριούνται ακόμη και να φορτίσουν όταν αυτό κριθεί αναγκαίο, Ελβετοί σχεδιαστές έχουν τη λύση.
 
Ακούει στο όνομα iRock και πρόκειται για μια κουνιστή πολυθρόνα, η οποία διαθέτει iPad dock και μετατρέπει την κίνησή της σε ηλεκτρική ενέργεια, ικανή να φορτίσει το iPad, αλλά και το iPhone, χάρη στην ενσωματωμένη γεννήτριά της.
Είναι κατασκευασμένη από σουηδικό πεύκο κι είναι εξοπλισμένη με ειδική θήκη για να ακουμπάς το αγαπημένο σου gadget για να μη χρειάζεται ούτε να το κρατάς. Στο πάνω μέρος της πλάτης της πολυθρόνας βρίσκονται δύο ενσωματωμένα ηχεία.
 
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές Micasa Lab, κούνημα της πολυθρόνας διάρκειας μίας ώρας αρκεί για να φορτίσει κατά 35% το iPad. Αν κι ακόμα δεν είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει στην αγορά, εκτιμάται ότι θα κοστίζει περίπου 1.300 Ευρώ και δήλωσαν τα ακόλουθα:
 
«Ο αριθμός των gadgets, από τα οποία εξαρτόμαστε, έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια. Η iRock είναι ένα προϊόν που διερευνά το πώς τα έπιπλα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την τεχνολογία και να υποστηρίξουν πραγματικά τη δύναμη της εν λόγω τεχνολογίας. Η κίνηση είναι ενέργεια και η δυνατότητα να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος αυτής της ενέργειας είναι μία από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον».
 
e-go.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-elstat.jpg
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
Σάλος στην Ιταλία: Εταιρία ζήτησε από τους εργαζόμενους να υποδείξουν ποιοι θα απολυθούν
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν