Τα 5 μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά για εκπαιδευτικούς με ανοικτές αιτήσεις
Αυτές ειναι οι 4 κορυφαίες επιλογές από εκπαιδευτικούς στα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά που είναι αναγνωρισμένα

Ο "ανταγωνισμός μορίων" ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς σε περιόδους αδιοριστίας και γενικότερης ανεργίας και περικοπών αυξάνεται και αυτό προκύπτει από το κυνήγι Μεταπτυχιακών που κάνουν αναπληρωτές, μόνιμοι εκπαιδευτικοί, διευθυντές σχολικών μονάδων και στελέχη εκπαίδευσης.

Μάλιστα το προσφυγικό ρεύμα και συνεπαγωγικά η ενδεχόμενη εκπαίδευση των προσφύγων ισχυροποιεί την τάση προς την πραγματοποίηση εξ αποστάσεως ΠΜΣ στην διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας ή την διαπολιτισμική εκπαίδευση

Η ανακοίνωση για εξαγγελία μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών τον Οκτώβριο ενισχύει την τάση για πραγματοποίηση μεταπτυχιακών στην Ειδική Αγωγή με πρακτική άσκηση στην Ελλάδα για να μπορεί να αναγνωριστεί. Ενημερωθείτε τι ισχύει για τα Μεταπτυχιακά στην Ειδικά Αγωγή, ποια υπάρχουν και ποια είναι η πιο σωστή επιλογή που πρέπει να κάνετε εδώ

Τα ΤΟΠ Μεταπτυχιακά που επιλέγουν οι Εκπαιδευτικοί

1. Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας

Το αναγνωρισμένο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας. Αποτελεί αυτή την περίοδο μαζί με την ειδική αγωγή την πιο σίγουρη επαγγελματική βήμα που παρέχει ένα μεταπτυχιακό

Επαγγελματικές Προοπτικές

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα μπορούν να απασχοληθούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο (εστίες διδασκαλίας, σχολεία, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα) που εξειδικεύονται στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

2. Εξ αποστάσεως ΠΜΣ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (προδημοτικής, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης), οι οποίοι ενδιαφέρονται:

Να εμβαθύνουν σε έννοιες, αρχές και γενικεύσεις του γνωστικού αντικειμένου που επιλέγουν και να ασκηθούν σε σχετικές δεξιότητες. Να καταλάβουν θέση σε επίπεδο σχολείου ( βοηθός διευθυντής, διευθυντής ) ή/και σε επίπεδο υπουργείου ( επιθεωρητής, παιδαγωγικός σύμβουλος, ανώτερος λειτουργός εκπαίδευσης ). Να δραστηριοποιηθούν στον ιδιωτικό τομέα και να διακριθούν μέσω εξειδικευμένων γνώσεων σε τομείς αιχμής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Παρακάτω παραθέτουμε κάποια μεταπτυχιακά που δεν είναι εξ αποστάσεως αλλα βρίσκονται υψηλά στην ζήτηση.

3. Εξ αποστάσεως ΠΜΣ την "Εκπαιδευτική Τεχνολογία"​

Δίνει ξεχωριστή επαγγελματική προοπτική στον εκπαιδευτικό με τον καινοτόμο προσανατολισμό του, παρέχοντας συγκρητικό αποτέλεσμα για μια σειρά θέσεις στην εκπαίδευση.

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

4. Διεπιστημονική Προσέγγιση της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών – STEM στην Εκπαίδευση

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνουν και λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2015−16 Διαπανεπιστημιακό−Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διεπιστημονική Προσέγγιση της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών − STEM στην Εκπαίδευση», σύμφωνα με τις διατάξεις της κοινής αυτής απόφασης και τις διατάξεις του Ν. 3685/2008 (ΦΕΚ 148, τ. Α΄) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Τη διοικητική υποστήριξη του Προγράμματος αναλαμβάνει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δεν ειναι εξ αποστάσεως

5 «Π.Μ.Σ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Δεν έχει βγει η προκήρυξη ακόμα

best of network

σχετικά άρθρα

Ο Έλληνας που οδήγησε στο εδώλιο τη Mercedes
Ο Έλληνας που οδήγησε στο εδώλιο τη Mercedes
Το δικαστήριο έκρινε ότι υπήρχε «κατασκευαστικό ελάττωμα», καταλογίζοντας ευθύνες στον γερμανικό κολοσσό Daimler, στην ελληνική θυγατρική, Mercedes...
Ο Έλληνας που οδήγησε στο εδώλιο τη Mercedes