Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας 

Σας γνωστοποιούμε ότι το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος διοργανώνει το 19ο Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διδάσκοντας για το Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2016 στο Καρπενήσι.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε. και Δ.Ε., Διευθυντές σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. και εκπαιδευτικοί Π.Ε. και Δ.Ε.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αναδιαμορφώνοντας το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της σχολικής μονάδας ώστε να μην παρακωλύεται η εκπαιδευτική διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-3225582, στην ιστοσελίδα www.jewishmuseum.gr και στα e-mail: [email protected][email protected].

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα