ipourgeio_paideias
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Κατανομή θέσεων για την πρόσληψη διδασκόντων του Π.Δ.407/1980 στα Πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022»

Υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η απόφαση με την οποία κατανέμονται 282 θέσεις για πρόσληψη διδασκόντων του Π.Δ. 407/80 στα Πανεπιστήμια, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 -2022, επιπλέον των θέσεων μελών ΔΕΠ που προβλέπονται για φέτος.

Η Υπουργός δήλωσε σχετικά: «Προχωρούμε στην κατανομή 282 θέσεων στα Πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2021 - 2022, επιπλέον των θέσεων μελών ΔΕΠ που προβλέπονται για φέτος, βάσει αντικειμενικών κριτηρίων, όπως ο αριθμός προπτυχιακών φοιτητών, ο αριθμός εξαμήνων α’ κύκλου σπουδών, η αναλογία προπτυχιακών φοιτητών προς μέλη ΔΕΠ (λαμβάνοντας υπόψη και τον αριθμό ΕΔΙΠ και ΕΕΠ) και ο αριθμός θέσεων ΔΕΠ που κενώθηκαν το 2021. Για την κάλυψη των αναγκών των Ιδρυμάτων μας, εξορθολογίζουμε τις διαδικασίες με όρους διαφάνειας και εμπιστοσύνης. Η απόφαση αυτή είναι συνεπής με τη δέσμευσή μας για εφαρμογή αντικειμενικών κριτηρίων. Γι’ αυτό, κι ενώ δεν απαιτείται από τη νομοθεσία, η κατανομή των  θέσεων για πρόσληψη διδασκόντων του Π.Δ. 407/80 έχει γίνει στη βάση προηγούμενης εισήγησης του Ανώτατου Συμβουλίου της ΕΘΑΑΕ για κατανομή μελών ΔΕΠ. Εξασφαλίζουμε προσωπικό για τα ΑΕΙ μας, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την εκπαιδευτική διαδικασία».

Ο πίνακας κατανομής των 282 νέων θέσεων διδασκόντων του Π.Δ. 407/80  στα Πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 

pinakas katanomis
pinakas katanomis
pinakas katanomis

 

Δείτε την απόφαση

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλήνιες εξετάσεις μαθητές, υποψήφιοι
«Ψυχική στήριξη» με εκτροπή στα προσωπικά κινητά; Αντιδράσεις για την οδηγία του ΥΠΑΙΘΑ εν μέσω Πανελλαδικών
Σχετικά με την οδηγία του ΥΠΑΙΘΑ για τις τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης στους υποψηφίους Πανελλαδικών Πηγή: www.especial.gr
«Ψυχική στήριξη» με εκτροπή στα προσωπικά κινητά; Αντιδράσεις για την οδηγία του ΥΠΑΙΘΑ εν μέσω Πανελλαδικών
astynomia (2)
Πτώση 25χρονης στον Πειραιά: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, εξετάζεται ο σύντροφός της
Τραγωδία στον Πειραιά: Προσήχθη ο σύντροφος της 25χρονης που έπεσε από τον 7ο όροφο – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Πτώση 25χρονης στον Πειραιά: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, εξετάζεται ο σύντροφός της