Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας 

 Συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη σύνταξη, επιμέλεια και προσαρμογή της Περιγραφής του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος για το έτος 2015 και τη σύνταξη μελετών του "Δικτύου Ευρυδίκη"

Έχοντας υπόψη: 1. Το Π.Δ. 114/2014 «Οργανισμός Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων» (ΦΕΚ 181/τ. Α΄/29-08-2014)

2. Το άρθρο 4 του Π.Δ. 24/2015 «Σύσταση και μετονομασία Υπουργείων, μεταφορά της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων» (ΦΕΚ 20/τ.Α΄/ 27-01-2015)

3. Το Π.Δ. 73, Φ.Ε.Κ. 116, τ. Α’/23.9.2015 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών»

4. Το Π.Δ. 114/22-09-2015 με θέμα: « …Μετονομασία του Υπουργείου Πολιτισμού, και Παιδείας Θρησκευμάτων σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων…»

5. Την με αριθ. 174480/Φ1/27−10−2014 Υ.Α. «Τοποθέτηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων στις οργανικές μονάδες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων»

6. Την με αριθ. 175372/Υ1/29-10-2014 Υ.Α. «Μεταβίβαση δικαιώματος υπογραφής «Με εντολή Υπουργού» στο Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στους Προϊσταμένους Γενικών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και Τμημάτων της Γενικής Γραμματείας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και στους Προϊσταμένους αυτοτελών υπηρεσιακών μονάδων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων». (Φ.E.Κ. 2988/τ.B΄/05-11-2014) 

 Δείτε αναλυτικά το έγγραφο σε  μορφή pdf

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αεροδρόμιο
Ανατροπή στις χειραποσκευές: Στο στόχαστρο 7 αεροπορικές εταιρείες για αθέμιτες πρακτικές
Επτά αεροπορικές εταιρείες στο στόχαστρο – Πρωτοβουλία από την BEUC και 16 οργανώσεις καταναλωτών, μεταξύ αυτών και η ΕΚΠΟΙΖΩ
Ανατροπή στις χειραποσκευές: Στο στόχαστρο 7 αεροπορικές εταιρείες για αθέμιτες πρακτικές
trump
Ο «Χρυσός Θόλος» του Τραμπ: Μια επικίνδυνη ουτοπία ύψους 175 δισ. δολαρίων
Η επιστημονική κοινότητα αντιδρά: «Φαντασίωση, όχι τεχνολογία» - Γιατί ο «Χρυσός Θόλος» δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα
Ο «Χρυσός Θόλος» του Τραμπ: Μια επικίνδυνη ουτοπία ύψους 175 δισ. δολαρίων